Recomanda unui prieten
Abonare newsletter:
Despre noi » Filozofia

 

 

Inainte de a ne reuni afacerile sub conceptul de Grup de Interese Economice „Grup Deep Serv G.I.E.", ne-am propus sa definim succesul. Astfel ne-am intrebat: Ce este de fapt succesul? 
Aceasta intrebare nu are nici pe departe un raspuns usor. Conceptul mult ravnit si raspunsul la intrebare, cu siguranta au o trasatura comuna, si anume: nevoia de perfectionare asociata indivizibil cu abilitatea de a te perfectiona in contextul deschiderii spre noutate, ca si exercitiu permanent.
In definitiv, succesul nu poate fi decat o consecinta.
Iata-ne, asadar, in fata unui concept sub al carui mecanism se reitereaza, secventa cu secventa, succesul.
Tocmai de aceea sloganul nostru vine ca o promisiune de onoare: „parteneri cu succesul". Fie ca vorbim despre servicii de curatenie civila si industriala, prin compania Deep Serv, de unde a si pornit tot conceptul, fie ca este vorba despre servicii profesionale de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, prin compania Derati Serv, despre alpinism utilitar civil si industrial, prin Alpinism Serv sau constructii civile si industriale, prin GES Construct, fiecare dintre aceste parti ale grupului demonstreaza indivizibil succesul.
Daca toate acestea trebuia sa poarte un nume, atunci noi le-am numit filozofia elementara a afacerilor. Si nu este niciun secret ca nu putem avea succes de unii singuri, ci in competitie mai ales cu noi insine  si, evident, cu oricare dintre competitorii nostri.


* NOTA:
  mai mult decat filozofia afacerilor demonstreaza portofoliul. marturiile clientilor despre noi sau probele gratuite pe care le ofera cateva dintre companiile grupului si pentru aceasta nu ramane decat sa ne contactati.
Membre ale
Grup DEEP SERV G.I.E.


Web design, branding si strategie Optimum Communication