Recomanda unui prieten
Abonare newsletter:
Cariere

 

Pentru a face cariera in domeniul serviciilor sunt necesare o multime de calitati, dar cea mai importanta este nivelul de adaptare la nevoile clientilor.

Echipa Grup Deep Serv GIE este una constienta de importanta fiecarui gest in relatia cu clientii, este legata de obiective comune, reciproce, de efectul actiune-reactiune si mai ales de asumarea responsabilitatilor de orice fel, atat in raport cu cei cu care interactioneaza, cu societatea in ansamblul ei si evident cu natura si mediul inconjurator.
Orice angajat in echipa Grup Deep Serv GIE este rasplatit pe masura valorii lui si cu masura valorii aportului si responsabilitatilor. Inclusiv conduita pe sosea veti constata ca este una conforma cu valorile companiei si cu respectul fata mediu si societate.

 

 

OFERTE DE ANGAJARE:

Daca ai spirit de invingator si esti pregatit sa te autodepasesti, sa lucrezi in echipa, sa respecti valorile si misiunea companiei, te asteptam pe la noi, dar mai intai cu un CV, cu o scrisoare de recomandare si o scrisoare de intentie conform cu ofertele disponibile la acest moment.
Va multumim pentru intelegere!

 

 

 
Membre ale
Grup DEEP SERV G.I.E.


Web design, branding si strategie Optimum Communication