Recomanda unui prieten
Abonare newsletter:
Biroul de presa » Actiuni de Responsabilitate Sociala » TURNEUL INTERNATIONAL DE FOTBAL IN SALA OLD-BOYS GDS-GIE
 
Marii campioni ai Galatasaray Istanbul, Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, acum campioni ai umanitatii
 

 

La initiativa Grup DEEP SERV G.I.E. si OTP Bank, de a recladi impreuna speranta, va invitam duminica, 18 decembrie 2011, ora 13:00, la Sala Polivalenta din Focşsni, la turneul de fotbal intitulat "TURNEUL INTERNATIONAL DE FOTBAL IN SALA OLD-BOYS G.D.S - G.I.E. - Responsabilitate si Succes".

 

Ben Sweetland spunea "Succesul este o calatorie, nu o destinatie" si de aceea, in prag de mare sarbatoare crestina ne-am gandit sa punem umarul la ajutorarea celor care nu o pot face singuri.

Initiativa a pornit inca de anul trecut, cand, sub tutela ASOCIATIEI "MARIAN SPINU" si Grup DEEP SERV G.I.E., am lansat un proiect umanitar, de ajutorare a copiilor afectati de cancer si cu sprijinul intregii mass-media din judetul Vrancea si al altor catorva investitori, am demarat un campionat de fotbal de mare succes si un concert filantropic, ce i-a ridicat pe toti cei prezenti, in picioare.

 

Nu am putut ramane indiferenti, nici de aceasta data, si am hotarat sa ne mutam din birouri printre oamenii, care asteapta ca minunile sa se intample.


Anul acesta, initiativa a capatat proportii internationale, odata cu participarea echipei fostelor glorii de la Galatasaray Istanbul, ceea ce ne indreptateste sa credem ca viitorul nostru se construieste doar prin oamenii, care pot recladi speranta, pornind de la modele de ECHIPa. Vă invităm duminica, 18 decembrie, la Sala Polivalenta din Focsani, pentru a da un exemplu de solidaritate si a face o bucurie semenilor neajutorati. Fondurile de anul acesta vor fi donate Centrului de ingrijire si asistentă "Sfanta Maria" - Golesti, pentru tinerii cu dizabilitati.


De aceea. motto-ul care ne place noua mult ramane, incontestabil: "Nimeni nu a facut o greseala mai mare decat cel care nu a facut nimic, pentru ca nu putea face decat un pic." - autor necunoscut.

 

Daca va place initiativa, va invitam sa va alaturati, in scopul de a demonstra ca, chiar si atunci cand facem afaceri responsabile, cu parteneri responsabili, cand jucam fotbal sau practicam alte sporturi, bucuria cu care ne dezlantuim energiile face ca cei din jur sau publicul, sa ne priveasca si sa admire daruirea, iar de aici si de la dragostea suporterilor ne-a venit ideea de a profita de acest lucru, pentru a transforma aceste actiuni in mesaje umanitare si educative.

 

Iata cine ni s-a alaturat:
Echipa GALATASARAY ISTANBUL OLD BOYS
Echipa DINAMO BUCURESTI OLD BOYS
Echipa UNIVERSITATEA CRAIOVA OLD BOYS
Echipa VOINTA DEEP SERV OLD BOYS
GSP TV
Radio KISS FM Focsani
MONITORUL DE VRANCEA
ZIARUL DE ASTAZI
OPTIMUM COMMUNICATION

 

Sponsorii evenimentului:
GRUP DEEP SERV G.I.E., OTP BANK, ORANGE, VINEXPORT, PANDORA, SUPERMARKET ZANFIR, QUASAR GROUP, STELA COM, AVICOLA FOCŞANI, DEEP SERV, UMO SERV, CASPRO PUPLICITATE, CASA PANCIU, SCORPION, PROMENADA MALL, PENSIUNEA DANA, NDT TESTING, SORSTE, RESTAURANT LAGUNA, ALTDORF TEHNIK si LARIS PRODUCTIONS.

 

Mingea e, asadar, exact la noi in teren! Va asteptam, duminica, 18 decembrie, la Sala Polivalenta!

 

Pretul biletului este doar 35 de lei si include, pe langa o cartela Orange PrePay, cu un credit inclus de 5 EURO, posibilitatea de a lua autografe de la jucatorii preferati, TOMBOLE, cu nenumărate cadouri personalizate si semnate, sansa unica de a trage in poarta fostelor glorii si multe alte surprize, atat pentru suporteri, cat si pentru glorii. Cei care doresc sa urmăreasca spectacolul din sectorul din centru, unde exista un numar redus de bilete, pretul acestuia este de 50 de lei.

 

Biletele se gasesc la sediul nostru din Str. Bucegi, Nr. 21, la sediile DEEP SERV (Str. Pictor Grigorescu, Nr.5/3), OTP Bank (Str. Republicii, Nr. 16, parter) & Libraria ADEVARUL (Str. Independentei, Nr. 34), iar la Sala Polivalenta, pe 17 şi 18 decembrie 2011, respectiv sambata si duminica.

 

Nu uitati ca biletele vor fi in limita locurilor disponibile. Grabiti-va! Relatii la 0743 226 611.

 

 

 

 

Cu stima,

Camelia OPREA

PR Manager
Membre ale
Grup DEEP SERV G.I.E.


Web design, branding si strategie Optimum Communication