Recomanda unui prieten
Abonare newsletter:
Biroul de presa » Actiuni de Responsabilitate Sociala » Impreuna intr-un parteneriat CARITABIL

 

Cauza sociala

...din suflet pentru oameni

 

Grup DEEP SERV G.I.E. CSRLa baza strategiei Grup DEEP SERV G.I.E. de responsabilitate sociala se afla un cod de etica, care ne ghideaza comportamentul zilnic, fie ca este vorba de modul in care ne tratam clientii, de relatia pe care o dezvoltam cu colegii, colaboratorii, angajatii nostri sau cei din jur, integrand ca valoare esentiala implicarea pentru cunoasterea si rezolvarea necesitatilor si dorintelor oamenilor, implicit respectul, sub toate formele lui.

 

Totodata, este o lege nescrisa ca atunci cand te bucuri de succes sa ai si o responsabilitate imensa fata de comunitatea in cadrul careia iti dezvolti activitatea, precum si mediul inconjurator, iar noi dorim ca prin proiectele de responsabilitate sociala sustinute, sa ne aducem contributia la dezvoltarea comunitatii, atat din punct de vedere cultural, educativ, sportiv, cat si social.

 

Sub egida acestui principiu solid, a luat nastere o campanie de anvergura cu scop umanitar, pe care am numit-o "Impreuna intr-un parteneriat caritabil" si in cadrul careia ne-am propus sa promovam "latura umana", existenta in orice companie, cladita pe valori solide.

 

 

Desfasurarea proiectului

 

Marian_Spinu_presedinte_Grup_DEEP_SERV_ofera_ajutoare_sinistratilor_din_DorojoiNu este un secret pentru nimeni ca in spatele unui business sau a unei locuinte,se ascund ani de munca, efort, daruire, suflet si sacrificii. Imaginati-va urmatorul scenariu: intr-o secunda, totul va este luat, fara sa fiti intrebat, fara sa gresiti cu ceva si fara sa va imaginati ca singurul lucru pe care il puteti face este sa priviti neputincios, cum toata agoniseala de o viata va este distrusa violent, fara „drept la replica". Imaginati-va ca singurul lucru care v-a ramas este increderea si speranta ca inca mai exista oameni cu suflet, care sa priveasca dincolo de problemele lor zilnice si sa va ofere o mana de ajutor.

Ganditi-va ca acest scenariu reprezinta, de fapt, realitatea crunta pentru zeci de mii de sinistrati ce au ramas fara un acoperis, fara hrana, doar cu hainele ude de pe ei si tragedia ce o poarta pe chip si in suflet. Potopul pare sa nu se mai opreasca, iar in aceste momente, solidaritatea umana este esentiala. Un gest, oricat de mic, poate aduce putina alinare sinistratilor.

 

Putem oare sa ramanem indiferenti? Atata timp cat ne sta in putinta sa ajutam, iar putinul nostru reprezinta atat de mult pentru ei, am decis sa fim OAMENI, dincolo de succes si business! Pe aceasta cale va invitam sa ne fiti alaturi in acest parteneriat cu scop caritabil, sa le oferim acestor oameni greu incercati, speranta!

 

Marian Spinu_imparte ajutoare_sinistratilor_din Dorohoi

 

Click aici!  pentru detalii complete despre aceasta initiativa, parteneri, imagini impresionante cu impartirea ajutoarelor, oamenii si casele din Dorohoi...

 

 

 

 

 
Membre ale
Grup DEEP SERV G.I.E.


Web design, branding si strategie Optimum Communication