Recomanda unui prieten
Abonare newsletter:
Biroul de presa » Actiuni de Responsabilitate Sociala » Impreuna pentru un parteneriat VERDE

   

  Cauza sociala

           ...din respect pentru natura


  Oxigenul care inseamna viata, hrana si o locuinta ... iata 3 lucruri fundamentale fara de care nu putem supravietui si pe care natura ni le ofera, fara a primi nimic in schimb...insa pana cand?


  Cu totii cunoastem privilegiile pe care ni le ofera, de exemplu, prezenta copacilor in mediul in care traim, dar de putine ori ne-am intrebat cat de mare este impactul pe care aceste plante viguroase si statornice il au asupra vietii noastre de zi cu zi si, mai ales, asupra sanatatii noastre. Starea noastra de bine, starea generala fizica si cea psihica, depind in mare masura si de felul in care relationam zilnic cu natura.


  CSR Grup DEEP SERV G.I.E. proeict ecologic

   Odata cu trecerea timpului omul si-a lasat amprenta in toate mediile naturale, prin interventiile sale distructive, uitand sa puna ceva in loc. Revolutia economica a adus un nivel de trai mai ridicat, insa cu sacrificii imense din partea mediului natural, care are tot mai mult de suferit. Natura ne-a oferit bogatii si resurse greu de masurat, pe care cu aviditate am exploatat-o, fara sa ne imaginam ca am putea ajunge vreodata la fundul sacului si ca nepasarea noastra poate sa ne arunce in vremuri pline de intuneric si lipsuri vitale.

  Activitatile omului necontrolate, fara simt de raspundere, au dezlantuit fenomene catastrofale cu care natura ne previne ca viata tuturor poate deveni un calvar. Lacomia noastra pentru terenuri mai mari, indiferent de pozitia geofizica, sau lipsa de discernamant in taierea copacilor au croit un nou aspect naturii si au stricat un echilibru natural ducand la o harta noua, artificial faurita, dar care nu mai apara interesele locuitorilor acestui pamant, ci a unor individualitati.

  Prin urmare, trebuie sa invatam sa oferim inapoi naturii, macar o particica din ce ne-a oferit ea noua si continua sa ne ofere, sa invatam a respecta mediul inconjurator, pe cei din jurul nostru si pe noi insine. Care este momentul cel mai potrivit pentru a planta un copac? "Momentul cel mai oportun pentru a planta un copac a fost acum 20 de ani...Momentul cel mai bun de acum incolo este sa il plantam acum", spune un binecunoscut proverb chinez.

   

  E timpul sa ne gandim serios la educatia generatiei urmatoare si sa gasim o cale prin care sa-i invatam pe cei care ne urmeaza sa respecte, sa pastreze natura si sa o protejeze mai mult decat noi.

   

   

  Desfasurarea proiectului


  Grup_DEEP_SERV_GIE_proiect_ecologic_plantat_artboriJoi, 08 aprilie 2010, ne-am adunat fortele si am desfasurat prima actiune din cadrul proiectului „Impreuna pentru un parteneriat VERDE", un proiect de anvergura, ce are ca scop responsabilizarea, in ceea ce priveste problemele grave de mediu existente si tratate cu superficialitate, de multi dintre noi.

   

   

  Click aici! pentru galerie imagini  si detalii despre prima initiativa din cadrul proiectului "Impreuna pentru un parteneriat VERDE"...


  Membre ale
  Grup DEEP SERV G.I.E.


  Web design, branding si strategie Optimum Communication