Recomanda unui prieten
Abonare newsletter:
Biroul de presa » Actiuni de Responsabilitate Sociala » Mens sana in corpore sano!/O minte sanatoasa intr-un corp sanatos!

   

   

  Cauza sociala

          ...o minte sanatoasa intr-un corp sanatos..


  Intrucat ne plac provocarile, iar spiritul competitiv este o caracteristica definitorie a intregii echipe, ne-am propus ca si in acest an, 2010, sa lansam o invitatie tuturor iubitorilor acestui sport, de a ni se alatura intr-o noua competitie. Ne-am promis campionatul din 2010, imbunatandu-ne tehnica de joc si abordand acest turneu, mai incisiv decat in anii trecuti.

  Cu o reteta a succesului probata si perfectionata, ne permitem sa cochetam cu asigurarea primului loc. Va invitam sa fiti alaturi de noi, garantand un spectacol de exceptie, un spectacol fair-play, cu echipe foarte bine pregatite, in care talentul, tehnica si pasiunea pentru acest sport vor defini competitia. Pentru toti iubitorii acestui sport, care doresc sa scape de stresul si grijile zilnice si sa se bucure alaturi de noi, intrarea este libera.

   

  CSR_Grup_DEEP_SERV_G.I.E._fotbalPe langa trilul competitiei, satisfactia pe care ti-o ofera un gol spectaculos, aclamatiile publicului, fotbalul este un mijloc de a pastra mintea si trupul sanatos. Sportul este, dincolo de victorii si spectacol, un mijloc de educare a caracterelor puternice. De aceea, sustinem sportul atat in cadrul companiei, cat si in comunitatile unde activam. Marian Spinu: „Indiferent de contextul economic, recomand tuturor, inclusiv oamenilor de afaceri, solicitati mai mult in aceasta perioada, atit fizic, cit si psihic, a nu abondona, nu numai la nivel de business, cit si in ceea ce priveste hobby-urile, pasiunile; ele reprezinta piloni importanti, ce ne aduc pofta de viata, ne stimuleaza imaginatia, fiind o permanenta sursa de idei inovatoare si ne mentin alerti si tineri, atit fizic, cit si psihic. Nu uitati: Mens sana in corpore sano! O minte sanatoasa intr-un corp sanatos! Va asteptam, alaturi de noi, la Sala Polivalenta! Intrarea este libera!"


  Desfasurarea proiectului


  Desfasurarea turneului are loc la Sala Polivalenta, incepind de duminica, 17 ianuarie, 2010, iar cei ce vor participa vor fi jucatori de 35 de ani, inclusiv cei care vor implini virsta de 35 de ani, in anul 2010 si mai mult decit atit, fiecare echipa are dreptul de a folosi in teren, un jucator cu virsta intre 30 si 35 de ani. O alta conditie de participare foarte importanta este de a fi vrincean, respectiv nascut in Vrancea. Meciurile se vor disputa pe durata a doua reprize, a cite 30 de minute, in sistem 5+1. In editia din acest an nu sint permise intrarile prin alunecare, iar daca un jucator va comite o abatere grava de natura agresiva, disciplinara, etc., va fi exlus din competitie. Tragerea la sorti, in cadrul careia a fost stabilit programul turneului, s-a desfasurat aseara, in prezenta delegatilor tuturor echipelor. Jani Olteanu, organizator si coordonator, pe tot parcursul pregatirilor ne-a declarat: "Tragerea la sorti s-a desfasurat fara nici un fel de incidente sau neintelegeri. Toate echipele au luat la cunostinta programul acestui turneu si ne dorim sa putem oferi iubitorilor acestui sport, un spectacol de calitate si deosebit". Ca o recunoastere a valorii si calitatii spectacolului, primele trei echipe clasate, la finele acestui turneu, vor fi premiate in bani.

   

  Fata de editia precedenta, competitia din acest an se anunta mult mai interesanta, majoritatea echipelor avind in componenta jucatori de valoare.

   

  Minge Vointa DEEP SERV Click aici! pentru mai multe informatii despre acest turneu, programul etapelor, clasamentul final si imagini din timpul meciurilor...

   
  Membre ale
  Grup DEEP SERV G.I.E.


  Web design, branding si strategie Optimum Communication