Recomanda unui prieten
Abonare newsletter:
Biroul de presa » EVENIMENTE IMPORTANTE » Dezbatere cu dl. Marian Spinu, presedintele Grup DEEP SERV G.I.E., la Money Channel Business Tour...

The Money Channel Business Tour este un program itinerant de dezbateri nationale, pe teme economice, de interes major, desfasurat in cele mai importante centre economice si financiare ale Romaniei. Autoritati locale si centrale, fata in fata cu reprezentanti cheie ai comunitatii de afaceri, analisti si experti vor discuta despre argumentele competitive ale fiecarei regiuni, necesitati si oportunitati economice. Dezbaterile sunt transmise live de catre The Money Channel - televiziunea de business a Romaniei.  

 

Dl. Marian Spinu, Presedintele Grup DEEP SERV G.I.E. (companii membre: Deep Serv, Alpinism Serv, Derati Serv si Ges Construct) a fost invitat, alaturi de alti reprezentanti ai mediului de afaceri din Vrancea, la o dezbatere pe teme economice, in cadrul emisiunii "The Money Channel Business Tour". Subiectul ce a stat la baza dezbaterii a fost „Vrancea, solutii de criza". Emisiunea a fost filmata in incinta Teatrului „Maior Gherghe Pastia" din Focsani si a fost difuzata in direct, la nivel national. 

 
Membre ale
Grup DEEP SERV G.I.E.


Web design, branding si strategie Optimum Communication